Valokuvaaja Kati Kalkamo

Valokuvaaja

Valokuvaaja Kati Kalkamo – www.katella.fi

Valokuvaaja Kati Kalkamo

Olen naantalilainen valokuvaaja, ja olen valokuvannut yli 25 vuotta.

Olen pitkälti itseoppinut valokuvaaja, ja ensimmäisen kamerani, pienen punaisen pokkarikameran, ostin 12-vuotiaana, josta sai alkunsa intohimo valokuvaukseen ja halu oppia.

Olen kehittänyt omaa kädenjälkeäni sekä kuvausfilosofiaani pitkäjänteisesti ja sinnikkäästi, ja jäsenneltyä pohjaa sekä lisän tyylilleni ovat tuoneet niin kuvataide- taide- ja kulttuurihistorian opinnot kuin vaatetusalan artesaanitutkinto.

Pääasiallisia kuvauskohteitani ovat luonto, yksityiskohdat maisemassa sekä erilaiset materiaalit ja esineet ympäristössä ja luonnossa.

Suurimpana intohimonani on voimaannuttava luontokuvaus. Tuon valokuvissani esille luonnon voimaannuttavan vaikutuksen ja luonnon tarjoaman perspektiivin elämään. Yhdistän kuviini myös tekstiä, kuten mietelauseita.

Toivon omilla töilläni voivani kertoa maailman ainutlaatuisuudesta, hetkellisyydestä ja herkkyydestä sekä tavanomaisen kauneudesta, joka jää helposti huomaamatta tavoiteltaessa aina enemmän, uudempaa ja parempaa.

Kuvituskuviani on myynnissä kuvatoimisto plainpicturella. Olen Osuuskunta Kulttuuriteon jäsen, ja olen osallistunut osuuskunnan yhteisnäyttelyihin. Olen myös aiemmin työskennellyt valokuvaajana omalla toiminimellä.

Kuvituskuvia, valokuvajulisteita ja taidevalokuvia.

You cannot copy content of this page